Kategorier
Meddelanden

Idrottens dag

LÖRDAG DEN 30 SEPTEMBER 2017

Visa upp er förening i centrala Lund,

Lördagen den 30 september 2017 kommer PIL att i samverkan med Kultur- & fritidsförvaltningen, tidningen ”Hallå Lund” och Citysamverkan i Lund att arrangera Idrottens dag. Det ska vara fullt liv i centrum av ‘prova på’-aktiviteter där alla barn, ungdomar och vuxna får chansen att hitta sin idrott. Det ska också vara möjligt att ha ‘prova på’ i anslutning till föreningens egen hemarena. På Stortorget kommer vi att ha ett informationscentrum där det blir möjlighet att ha representanter för sin förening. Under dagen är det planerat att företrädare för politik och idrotten ska diskutera förutsättningarna för en jämlik idrott i Lunds kommun och hur de ser på det ur ett samhälleligt perspektiv.

Vi hoppas så klart på att idrottens föreningar i kommunen tar tillfället i akt att vara på plats. Vi behöver tillsammans manifestera vikten av en levande idrott i vårt samhälle.

ANMÄL redan i dag att er förening kommer att medverka till: christer.ljungquist@telia.com

Det går bra att kontakta Christer Ljungquist, mobil 0702-26 75 99 eller Bertil Månsson, mobil 0722 – 28 38 69 om ni har några frågor.