Kategorier
Meddelanden Om Lugi & Lugialliansen

Ny hemsida och kommunikationsstrategi

Kommunikation som når fram är ofta avgörande för både idrott och organisationer. Lugialliansen påbörjade i början av verksamhetsåret 2020 en genomgång av hemsidan och kommunikationskanaler för att optimera kommunikationen med alla intressenter till organisationen.

Vi har under hösten bytt leverantör av hemsida från Sportadmin till One.com där vi nu bygger hemsidan i publiceringsverktyget WordPress, ett av världens mest använda och stabila publiceringsverktyg på nätet. Då ansvariga för hemsidan i Lugialliansen byts ut förhållandevis ofta tack vare rotation av representanter i Lugialliansen från Lugiföreningarna är det viktigt att verktyget är lättanvänt och samtidigt kraftfullt nog för att kunna möta hemsidebesökarnas behov. Vi tror att WordPress och One.com som webbhotell blir en lyckad kombination för framtida behov och aktiviteter.

Att bygga en ny hemsida tar lite tid, speciellt då vi också fräschar upp mycket av och skapar nytt innehåll. Allt innehåll är inte klart i skrivande stund men fylls på kontinuerligt framöver. Genom att lansera hemsidan redan nu finns goda möjligheter för återkoppling på vägen från besökare. Har du tankar, frågor eller material som passar hemsidan? Berätta gärna för oss! Se sidan Kontakta oss.

Hemsidan är en kommunikationskanal men Lugialliansen har både fler befintliga och ev behov av nya sätt att kommunicera. Under resten av verksamhetsåret kommer vi fortsätta att se över och utveckla våra kommunikationskanaler och ta fram en genomtänkt kommunikationsstrategi.

Lämna ett svar