Kategorier
Meddelanden

Idrottens dag i Lund

Nu är det redan dags att planera för Idrottens dag igen.
Den 2 september kommer PIL tillsammans med Lunds kommun ha
”Idrottens dag” i Lund. Som förening har ni då möjlighet att visa upp er verksamhet, göra reklam, dela ut broschyrer osv denna dag och förhoppningsvis får barn och vuxna i alla åldrar möjlighet att prova på många olika idrotter och kanske anmäler sig just till er idrott.

Vi har detta en lördag mellan 10-14 för att även dra nytta av alla spontanbesökare som är på stan. Ni kan välja mellan att ha verksamheten i era ordinarie lokaler eller om ni har möjlighet att ha ”prova på verksamhet” inne i centrum.

Ni anmäler ert deltagande senast 12/6 till christer.ljungquist@telia.com och skicka gärna med en beskrivning av vad ni vill göra. Efter att alla anmält sig sammanställer vi ett presentationsmaterial som vi kan hjälpas åt att sprida så att så många som möjligt kommer till era verksamheter denna dag.
Vi hoppas på att få se så många olika idrotter som möjligt. Tänk att kunna tex testa mountainbike vid 10,00 och spela beachvolley kl 13,00 som vuxen eller att barnen kan testa ponnyridning och karate.
Välkomna med ert deltagande och era idéer denna dag.
Tänk på att ni själva måste boka lokaler hos kultur & fritid.

Hälsningar
PIL:s styrelse tillsammans med Kultur & Fritid